SUPERLIGA: Stanojević sa VELIKIM PROMENAMA napada Mačvu (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 16:57

SUPERLIGA: Stanojević sa VELIKIM PROMENAMA napada Mačvu (SASTAVI)

Meč 32. kola.

Fudbaleri Partizana u 32. kolu Superlige Srbije gostuju Mačvi u Šapcu.

Posle poraza u 164. Večitom derbiju i pobede na domaćem terenu protiv Nišlija u prethodnoj rundi, crno-beli će pokušati da u Šapcu naprave dobru uvertiru, pred polufinalni duel Kupa Srbije protiv Vojvodine na "Karađorđu", koji je na programu u sredu (19.05).

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio je da na teren protiv Mačve pošalje sledeći sastav: Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Miljković, Vujačić, Ostojić, Urošević - Zdjelar, Natho - Pavlović, L.Marković, Asano - Štulić. Klupa: Popović, Banjak, Holender, Živković, Šćekić, Suma, Obradović, Jojić, Jović, F. Stevanović i Smiljanić.

Po viđenom, šef struke crno-belih nije ponovo ukazao priliku Makiju Banjku, čiji je odlazak iz Humske na leto sve izvesniji. Ujedno, obzirom da Parni valjak čeka mnogo važnija utakmica u sredu, odlučio je da većinu standardnih prvotimaca ostavi na klupi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.