SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda se protiv Javora iskupljuje za Hofenhajm

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 08:34

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda se protiv Javora iskupljuje za Hofenhajm

Meč se igra od 21 čas.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu odigrali loše protiv Hofenhajma na startu Lige Evrope, ali su ipak poraženi i u 12. kolu Superlige Srbije pokušaće će protiv Javora da se iskupe za negativan razultat. Branilac titule dočekaće tim iz Ivanjice na stadionu ''Rajko Mitić'' večeras od 21 čas.

Crveno-beli u domaćem šampionatu još uvek nisu osetili gorčinu poraza, a u prethodnom kolu su remizirali protiv Partizana u 163. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Večitom derbiju i nalaze se na prvom mestu tabele. Sa druge strane, Javor je autsajder u ovom meču, a gostima ne ide ni u prilog što su već četiri kola bez pobede, a u prethodnom su poraženi od Metalca.

Posle dobrog izdanja u Hofenhajmu, a pre možda i ključnog meča u Ligi Evrope protiv Libereca u Beogradu, Zvezda bi danas (21) trebalo da ima lak posao protiv Javora kod kuće. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf domaćih bez primljenog gola) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Javor.

Današnji meč biće 27. između Crvene zvezde i Javora, a crveno-beli su ostvarili 19 pobeda, dok je Javor slavio pet puta. U redove šampiona Srbije vratiće se Mirko Ivanić koji je propustio duel protiv Hofenhajma zbog korona virusa. On će biti u konkurenciji za tim, dok će i dalje biti odsutan Gelor Kanga koji je takođe preskočio meč protiv Hofehahjma zbogg korona virusa.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.