SUPERLIGA SRBIJE: Zmajevi PRELETELI Surdulicu u trećoj BRZINI! Brđani šesticom DEMOLIRALI Slanobarce

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 18:44

SUPERLIGA SRBIJE: Zmajevi PRELETELI Surdulicu u trećoj BRZINI! Brđani šesticom DEMOLIRALI Slanobarce

Gosti slavili u drugom meču 14. kola.

Fudbaleri Radnika poraženi su u Surdulici od Voždovca rezultatom 1:3 (1:1) u 14. kolu Superlige Srbije.

Odlično Zvezda igra u Evroligi ove sezone, a većina navijača veruje da je vreme da se večeras (19.00) naplate dugovi Albi, ekipi koja redovno muči crveno-bele. Kvota na keca je 1,35, a na pobedu Zvezde s više od 6,5 poena razlike 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Alba.

Zmajevi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su do šeste pobede u sezoni, a druge uzastopne na gostovanjima, stigli boljom igrom u drugom poluvremenu.

Domaći su poveli u 8. minutu golom Uroša Milovanovića, da bi do poluvremena Voždovac stigao nevervovatnim autogolom Miloša Simonovića.

Defanzivac Radnika je u 24. minutu sa željom da izbaci loptu, potpuno izgubio orijentaciju u svom kaznenom prostoru i nadmudrio svog golmana.

Centaršut, naizgled ne toliko opasan po Radnik, došao je sa leve strane, u petercu su bili koncentrisani igrači u plavim dresovima, međutim izostala je komunijacija u odsudnom trenutku: Simonović je krenuo na loptu koju je trebalo da pokupi golman Ranđelović i postigao jedan od najkomičnijih autogolova ove sezone.

Početkom drugog poluvremena, tačnije u 55. minutu, Nikola Vujnović je doneo potpuni preokret i vođstvo Zmajevima, da bi samo šest minuta kasnije Aleksandar Stanisavljević protiv bivšeg kluba postavio konačnih 1:3.

Voždovac se ovom pobedom probio na peto mesto, koliko imaju i četvrti TSC, odnosno, šesti Napredak, dok su Surduličani ostali na pretposlednjem 15. mestu sa samo 10 bodova.

Radnik je, inače, jedina ekipa u Superligi Srbije koja nema pobedu na domaćem terenu, tako će ostati i posle ove runde.

U drugom meču, Čukarički je na Banovom brdu demolirao Proleter sa 6:1 i, ujedno, prekinuo seriju Novosađana od četiri uzastopne pobede.

Mrežu Slanobaraca načeo je Tošić u 4. minutu, a potom je Rakonjac duplirao vođstvo u 31. minutu, da bi gosti do kraja poluvremena uspeli da smanje preko Evandra 120 sekundi kasnije.

Nastavak je doneo rapsodiju Brđana i čak četiri lopte iza golmana Petrića. Prednost je povećao Kajević iz penala (51.), a osam minuta kasnije Rakonjac postigao svoj drugi gol u ovom susretu za 4:1.

Šapić je u 62. dao peti gol za Čuku, dok je konačan rezultat postavio Bajić u 75. minutu.

SUPERLIGA SRBIJE, 14. kolo:

Petak

Radnik - Voždovac 1:3 (1:1)

/Milovanović 8. - Simonović ag 24, Vujnović 55, Stanisavljević 61./

Četvrtak

Napredak - Novi Pazar 1:1 (0:0)

/Lončar 70. - Kunić 80./

Čukarički - Proleter 6:1 (2:1)

/Tošić 4, Rakonjac 31, 59, Kajević p. 51, Šapić 62, Bajić 75. - Evandro 33./

Subota

Mladost - Kolubara (15)

Spartak - Metalac (17)

Nedelja

TSC - Partizan (13.30)

Vojvodina - Radnički 1923 (17)

Crvena zvezda - Radnički Niš (18.45)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Spartak u Subotici ume sa Metalcem, Mladost se probudila

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 14:57

Superliga: Dva duela danas u sklopu 14. kolu..Spartak je posle niza poraza, u prethodnom kolu uspeo da dođe do bodova u gostima protiv neugodnog Novog Pazara, dok Metalac nije uspeo da na kolena baci iskusnu Mladost. I jednima i drugima današnji obračun u sklopu 14. kola Superlige u Subotici biće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.