SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina savladala hrabri IMT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 21:04

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina savladala hrabri IMT!

"Lale" ipak imale sreće...

Ekipa novosadske Vojvodine uspela je da stigne do nova tri boda u šampionatu Srbije. Tim Ranka Popovića je savladao na svom "Karađorđu" IMT rezultatom 2:1 (1:1).

Prvo poluvreme proteklo je u dominaciji Vojvodine koja je stvarala šanse, postigla i gol i mogla da bude dosta ubedljiva. Ipak, "samo" jedan gol i to preko Mihaila Ivanovića u 12. minutu nije bio dovoljan da domaćin ode na odmor sa prednošću.

Gosti su kaznili Vojvodinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred kraj prvog poluvremena, uspeo je Luković da postigne pogodak u 41. minutu za izjednačenje.

Isti igrač je imao nekoliko šansi u drugom poluvremenu, IMT je odlično igrao i pokazao je zube u nastavku, ali sada se desila obrnuta situacija.

Vojvodina je uspela da povede sa 2:1 u 73. minutu. Kembel koji je ušao u nastavku je dobro povukao, poslao loptu na levu stranu ka Đorđeviću koji fantastično pronalazi Ivanovića za njegov drugi gol na utakmici - 2:1.

Ispostavilo se da je to i konačan rezultat ovog meča, Vojvodina je uz muke stigla do tri boda, možemo reći i zaslužena.

IMT ostaje na deset osvojenih bodova, Vojvodina sada ima 14 i izbila je na peto mesto.

Superliga Srbije, 8. kolo

Petak:

Vojvodina - IMT 2:1 (1:1)

Subota:

17:00 Spartak  - Čukarički

18:05 Crvena zvezda - Radnički Niš

19:00 Mladost - TSC

Nedelja:

16:00 Radnik S. - Javor

17:00 Napredak - Partizan

18:00 Železničar Pančevo - Radnički 1923

Ponedeljak

19:00 Voždovac - Novi Pazar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.