SUPERLIGA SRBIJE: Stanojević sa dve PROMENE napada Brđane (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 16:31

SUPERLIGA SRBIJE: Stanojević sa dve PROMENE napada Brđane (SASTAVI)

Meč počinje u 16 časova.

U derbiju 17. kola Suprelige Srbije, fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički na stadionu u Humskoj (16).

Izabranici Aleksandra Stanojevića u duel sa Brđanima ulaze na krilima četiri uzastopne pobede i poslednjeg ubedljivog trijumfa, na terenu u Senti protiv TSC-a (4:0).

Barselona je na sedmom mestu Primere, što se ne viđa često, i ako žele da ne ispadnu iz trke za titulu, Katalonci moraju da krenu sa pobedama u nizu. Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.00) gostuju Kadizu, koji odlično igra ove sezone, neće im biti lako. Kvota na dvojku je 1,40, dupla šansa 1X je 2,90, a GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kadiz - Barselona.

Ni Čukarički ne krije ambicije protiv favorizovanih crno-belih, budući da u prethodnih pet kola nisu osetili gorčinu poraza. Tim sa Banovog brda savladao je kod kuće Novi Pazar, Voždovac i Napredak, dok je na strani remizirao protiv Mladosti (1:1) i već pomenutih Topolčana (0:0).

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, odlučio je da u današnjem meču na teren pošalje sledeću jedanaestoricu:

Stojković - Miljković, S. Marković, Banjak, Obradović - Zdjelar, Šćekić - F. Stevanović, Natho, Jojić - Asano. Klupa: F. Stevanović, Vujačić, D. Stojković, Pavlović, Suma, Ostojić, Štulić, Urošević, Jović, Lutovac, Smiljanić.

Čukarički će igrati u ovom sastavu:  Petrović – Ćirković, Šapić, Ostojić, Kamenović – Kovač, Mijailović – Pantić, Kajević, Birmančević – Ndiaje. Klupa: Belić, Tošić, Stevanović, Rakonjac, Vidosavljević, Šarić, Puškarić, Savić, Bosnić, Lukić i Eze.

U odnosu na tim koji je trijumfovao u Senti, šef struke Partizana izostavio je iz startne jedanaestorice Vujačića i povređenog Holendera.

Pravdu će deliti Beograđanin Lazar Lukić, pomagaće mu Nemanja Petrović i Bojan Banović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.