SUPERLIGA SRBIJE: Mladost dočekala posle DVE godine! Derbi na Brdu RAZOČARAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 21:46

SUPERLIGA SRBIJE: Mladost dočekala posle DVE godine! Derbi na Brdu RAZOČARAO

Zmajevi ponovo kiksnuli.

Uvodni mečevi 31. kola Superlige Srbije nisu doneli veća iznenađenja. Samo tri gola na isto toliko utakmica, a gosti su odneli slađi bod sa Dušanovca i Banovog brda.

Čukarički nije uspeo da slomi otpor TSC-a u malom derbiju, dok je Proleter ostao neporažen u Zaplanjskoj. Sa druge strane, Voždovac je nastavio lošu rezultatsku seriju i, ukoliko ne krenu sa pobedama, Zmajevima se smeši seoba u niži rang.

Domaćin je poveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko bivšeg beka Crvene zvezde Stefana Hajdina, a izjednačio je Stefan Tomović u 58. minutu iz penala. Novosađani su propustili priliku da izjednače, imali su i igrača više posle isključenja Aleksandra Bogdanovića, ali nisu iskoristili brojčanu nadmoć.

Jedinu pobedu u subotnjem programu ostvarila je Mladost savladavši Spartak sa 1:0. Lučanci su pobedili "plave golubove" prvi put od septembra 2019. godine, kada je 2:0 bilo na istom terenu. Trijumf domaćinu doneo je Milan Bojović u 55. minutu, koji je nastavio sjajnu golgetersku seriju u prolećnoj sezoni.

SUPERLIGA - 31. KOLO

Subota

Čukarički - TSC 0:0

Mladost - Spartak 1:0 (0:0)

(Bojović 55.)

Voždovac - Proleter 1:1 (1:0)

(Hajdin 20. - Tomović penal 58.)

Nedelja

Javor - Crvena zvezda (15)

Partizan - Radnički Niš (19)

Ponedeljak

Inđija - Bačka (16)

Rad - Novi Pazar (18)

Vojvodina - Zlatibor (18)

Radnik - Metalac (18)

Napredak - Mačva (18)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.