SUPERLIGA SRBIJE: Mega u polufinalu plej-ofa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 08:47

SUPERLIGA SRBIJE: Mega u polufinalu plej-ofa!

Peta pobeda na šest utakmica...

Košarkaši Mege osvojili su prvo mesto u Grupi B Superlige Srbije i tako izborili plasman u polufinale plej-ofa. Ekipa Marka Baraća je večeras u meču poslednjeg, šestog kola savladala Metalac u Valjevu sa 90:78, što joj je peti trijumf u šest odigranih kola.

Čačanski Borac će u nedelju protiv Vojvodine imati priliku da takođe stigne do pete pobede, ali s obzirom da ima slabiji međusobni skor od Mege, neće moči da je ugrozi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na čelu tabele.

Mega je večeras izvanredno odigrala drugu i treću četvrtinu i u tih 20 minuta igre je napravila 30 poena razlike u svoju korist (53:23).

Kazalon sa 21 i Branković sa 18 poena, uz devet skokova predvodili su Megu do pobede, a odličan je bio i Uskoković sa 10 poena i 11 skokova.

Šinik sa 18, Durmo sa 17 i Luković sa 16 poena bili su najbolji u Metalcu koji je takmičenje u ovoj grupi završio sa svih šest poraza.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.