SUPERLIGA SRBIJE: Lale se pevajući vraćaju iz Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 23:33

SUPERLIGA SRBIJE: Lale se pevajući vraćaju iz Beograda

Važan trijumf Novosađana.

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 25. kola Superlige Srbije, Vojvodina je kao gost večeras savladala u Beogradu ekipu IMT-a sa 3:1.

Posle samo deset minuta igre Vojvodina je povela autogolom Zarije Lambulića, a do kraja poluvremena mreža domaćih se još dva puta zatresla, ali ta dva gola gostiju nisu priznata posle provere u VAR sobi.

U jeku napada domaćih usledila kazna kada je u 59. minutu Vojvodina izvela odličnu kontru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kraju Andrija Radulović je asistirao Kalebu Zadiju koji je izbegao ofsajd-zamku, ušao u kazneni prostor i iskosa sa leve strane pogodio mrežu.

Kada je IMT u 72. minutu ostao sa igračem manje na terenu zbog isključenja Filipa Rogića, izgledalo je da će Vojvodina rutinski privesti meč kraju.

Da finiš meča ne bude dosadan, pobrinuo se najbolji strelac IMT-a Miloš Luković koji je u 83. minutu iskoristio veliki kiks Mateusa Indija ispred kaznenog prostora Vojvodine, osvojio je loptu i zatim s,manjio rezultat.

Konačan rezultat je postavljen kada je AleksaVukanović je sa leve strane uputio loptu u kazneni prostor domaćih, gde se najbolje snašao Zadi i svojim drugim golom potvrdio trijumf Novosađana.

SUPERLIGA 25. KOLO

Utorak:

TSC - Mladost 4:1 (1:0)

(Ćirković 2, 67, Pantović 58, Jovanović 71. - Veličković 74.)

Čukarički - Spartak 2:2 (1:0)

(Adžić 29, 51. - Martinović 55, Ubiparip 81.)

Novi Pazar - Voždovac 2:2 (1:1)

(Suma 13, 55. (p) - Vilka 22, Savić 90+4.)

Javor - Radnik 2:1 (2:0)

(Gojković 4, Mićić 32. - Oreščanin 83.)

IMT - Vojvodina 1:3 (0:1)

(M. Luković 83. - Lambulić (ag) 10, Zadi 59, 90+2.)

Sreda:

Radnički 1923 - Železničar (14)

Partizan - Napredak (16.55)

Radnički Niš - Crvena zvezda (19)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.