SUPERLIGA SRBIJE: Gosti u oba meča slavili sa 1:0! Matić bolji od Lalatovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 20:04

SUPERLIGA SRBIJE: Gosti u oba meča slavili sa 1:0! Matić bolji od Lalatovića

Dueli 24. kola.

Fudbaleri Novi Pazar je konačno uspeli da pobede i to na gostovanju u Subotici. Ekipa Igora Matića je slavila protiv tima Nenada Lalatovića rezultatom 1:0 u duelu 24.kola Superlige Srbije.

Do jedinog gola stigli u 77. minutu utakmice kada je Sejduba uma pronašao Adetundži Adešina koji uspeva da prevari golmana domaćih Aleksandra Vulića.

Radnički iz Kragujevca je takođe u gostima slavios a 1:0. Oni su do trijumfa u Suurdilici protiv Radničkog došli golom u zaustavnom vremenu.

Kilijan Bevis je uspeo da postigne jedini gol na utakmici. Francuz je matirao golmana domaćih i postigao svoj šesti gol u sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.