Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: FMP ubedljiv na startu

Ovogodišnju Superligu Srbije otvorili su FMP i Tamiš. Košarkaši FMP Železnika savladali su Tamiš kod kuće sa ubedljivih 95:71.

FMP je dominirao sve vreme i opravdao epitet najbolje ekipe prve lige Srbije, predvođen tandemom Marko Gudurić-Filip Čović. 
Gudurić je postigao 18 poena i imao 5 skokova, 4 ukradene lopte i 2 asistencije, a Čović je uz 16 poena imao 3 asistecnije. Po 10 poena dodali su Davidovac i Apić, a 9 poen manje ubacio je Stojanović. Sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << strane, Kesar je bio najbolji sa 19 poena, Kruščić je postigao 12, a Manojlović 10.
U drugom meču dana sastaju se Konstantin i Partizan, od 20.00 sati. U nedelju igraju Crvena zvezda i Mega Leks (19.00), a u ponedeljak Vojvodina-Metalac.
hotsport.rs       
The post SUPERLIGA SRBIJE: FMP ubedljiv na startu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SL - FMP 'preveslao' Tamiš na startu takmičenja

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2015

Duelom FMP Železnika i Tamiša u subotu je počelo takmičenje u Superligi Srbije. Domaćin je lako stigao do pobede a najbolji pojedinac na utakmici bio je Marko Gudurić.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.