SUPERLIGA SRBIJE: Domaćini sigurni! Jirka doneo pobedu Radničkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: Domaćini sigurni! Jirka doneo pobedu Radničkom

Viđena dva penala.

Od 20 časova odigrane su tri utakmice Superlige Srbije, a pobede su odnele sve domaće ekipe. Radnički, Javor i Rad su bili bolji od Voždovca, Mačve i Inđije.

Ekipa Radničkog savladala je Voždovac rezultatom 2:1, a pobedonosni pogodak za Nišlije postigao je pozajmljeni igrač Crvene zvezde Erik Jirka. Treba istaći i da su na Čairu Zmajevi imali penal u 87. minutu, ali Jovan Nisić nije uspeo da savlada Nikolu Petrovića.

U Ivanjici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Javor savladao Mačvu sa 3:1, a sve golove su postigli domaći fudbaleri. Nikola Petković je u dva navrata savladao golamana Mačve Puletića, a jednom je to pošlo za nogom i Nikoli Kuveljiću, dok je jedini pogodak za goste bio autogol Marka Kolakovića.

Na Banjici je Rad minimalnim rezultatom savladao Inđiju, a pobedonosni pogodak je u završnici meča postigao Miloš Trifunović.

SUPERLIGA, 4. KOLO:

Petak:

Crvena zvezda - Mladost 2:0

(Vulić 4, Jevtović 45+1.)

Subota: 

TSC - Čukarički 1:0

(Milićević 54.)

Javor - Mačva 3:1

(Petković 39.p, 54, Kuveljić 58. - Kolaković 52.ag)

Rad - Inđija 1:0

(Trifunović 85.)

Radnički Niš - Voždovac 2:1

(Mihajlović 34, Jirka 74. - Jevtić 51.)

Nedelja: 

Napredak - Partizan 19.00

Proleter - Spartak 20.00

Radnik - Vojvodina 20.00 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.