SUPERLIGA SE MENJA IZ KORENA?: Veleobrt u zadnji čas – Rad i Javor ipak ostaju u elitnom društvu?!

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2021, 13:46

SUPERLIGA SE MENJA IZ KORENA?: Veleobrt u zadnji čas – Rad i Javor ipak ostaju u elitnom društvu?!

U slučaju da se ovo desi, samo četiri kluba bi ispala iz Superlige Srbije. Prvi čovek Zajednice klubova Superlige i predsednik Javora Dragomir Lazović ističe da će njegov klub podneti inicijativu pred Izvršni odbor FSS i zahtevati da se pravila Superlige promene, odnosno da se u niži rang presele samo četiri kluba. – Mi ćemo […]
The post SUPERLIGA SE MENJA IZ KORENA?: Veleobrt u zadnji čas – Rad i Javor ipak ostaju u elitnom društvu?! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

FILIP KRAJINOVIĆ DIVLJAO SVOJOM MEČKOM 132 KM/H: Policija zaustavila poznatog srpskog tenisera – usledila je krivična prijava!

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2021

Saobraćajna policija imala je pune ruke posla. Bila je u toku redovna radarska kontrola, kada je policija zaustavila Mercedes kojim je upravljao poznati srpski teniser Filip Krajinović. Utvrđeno je da se naš teniser kretao brzinom od 132 km/h, na delu puta gde je ograničenje 90 km/h. Policija je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.