SUPERLIGA: Radnički i TSC se borili za Evropu, bivši igrač Zvezde gol proslavio u stilu Konstrakte

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2022, 20:39

SUPERLIGA: Radnički i TSC se borili za Evropu, bivši igrač Zvezde gol proslavio u stilu Konstrakte

Uzbudljiv na Čairu.

U prvoj utakmici pretposlednjeg, 36. kola Super lige Srbije, Radnički je u Nišu dočekao direktnog konkurenta u borbi za četvrto mesto koje vodi na evropsku scenu, ekipu TSC-a i savladao ga rezultatom 2:0.

Nišlije sada na četvrtoj poziciji imaju 51 bod, TSC je ostao na 48, a između njih je Voždovac sa 49 bodova i utakmicom manje.

Vodeći gol postignut je već u 18. minutu meča, a strelac je bio Filip Kasalica. Bivši fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde je pogodak proslavio potezom rukom, koji je karakterističan za srpsku pevačicu na ovogodišnjem izdanju Evrovizije - Konstraktu.

Najbolju priliku za izjednačenje TSC je propustio u 88. minutu, kada je Mirčevski odlično izveo korner, a Čalušić sa ivice peterca šutirao glavom, međutim golman Dujmović je izvanredno reagovao i sačuvao mrežu.

Radnički je samo minut kasnije poveo sa 2:0, golom Lazara Jovanovića. U poslednjem kolu Radnički će gostovati Partizanu, a TSC dočekuje Vojvodinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički savladao TSC, za izlazak u Evropu neophodan bod protiv Partizana

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2022

Fudbaleri niškog ”Radničkog” ostvarili su važnu pobedu u borbi za plasman u evropska takmičenja, pošto su u 36. kolu Superlige sa 2:0 (1:0) savladali direktnog konkurenta ekipu ”TSC-a”. Stelci za tim sa ”Čaira” bili su Kasalica u 18. i Jovanović u 89. minutu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.