Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA PLEJ-OF: Mladost se nameračila na Evropu, Radnički siguran protiv Javora

Odigrani su i prvi mečevi trećeg kola plej-of grupe Superlige, u kojima su pobede zabeležili domaći timovi.

Mladost je kod kuće savladala ekipu Voždovca rezultatom 2:0 i tako se barem do sutra na trećoj poziciji izjednačila sa Vojvodinom, koju sutra očekuje teško gostovanje Crvenoj zvedi.
Lučanci su celokupan posao obavili već u prvih dvadesetak minuta igre, do kada su postigli i oba pogotka. Prednost ekipi Mladosti doneo Milan Bojović već posle četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << minuta igre a u 18. minutu već je bilo 2:0 nakon pogotka Radomira Milosavljevića.
To je ispostaviće se bilo sve od pogodaka na ovom meču a poslednjih pola sata susreta „Zmajevi“ su igrali sa desetoricom fudbalera.
Pobedu je večeras ostvario i Radnički koji je na svom „Čairu“ bio bolji od Javora takođe sa 2:0 i tako ostavili sebe u igri za eventualni plasman u Evropu. Pogotke za Nišlje postigli su Radoš Bulatović u 20. i Riota Noma u 67. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SUPERLIGA PLEJ-OF: Mladost se nameračila na Evropu, Radnički siguran protiv Javora appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SL - Sjajni Lučanci stigli Vojvodinu! Ne predaju se ni Nišlije

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2017

Fudbaleri Mladosti iz Lučana, Radničkog iz Niša i Radnika ostvarili su večeras pobede u 33. kolu Super lige Srbije...Mladost je pobedila Voždovac na svom terenu sa 2:0, dok je Radnički u Nišu istim rezultatom savladao Javor iz Ivanjice u plej-of grupi, a Radnik je na Banjici takodje s 2:0 pobedio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.