SUPERLIGA, PLEJ AUT: Novi Pazar se NE DA, Čukarički zakucao Borac za dno

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA, PLEJ AUT: Novi Pazar se NE DA, Čukarički zakucao Borac za dno

Žestoke bitke za opstanak.

Novi Pazar je deklasirao Rad 3:0 i na velika vrata se vratio u trku za opstanak, dok je Borac poražen (0:1) kod kuće od Čukaričkog čime je napravio džinovski korak ka selidbi u niži rang.  Samo nekoliko dana posle dolaska Neška Milovanovića, Novi Pazar je ostvario prvu pobedu posle više od mesec dana i predao "fenjer" Borcu iz Čačka. Zebre su kod kuće izgubile od Čukaričkog koji je slavio golom Ognjena Ožegovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pazarci su kod kuće savladali Rad koji je okončao meč sa devetoricom, dok je Čukarički posle poraza kod kuće od Radnika u gostima uspeo da se podigne i slavi u Čačku. Radnik je drugom vezanom pobedom u plej-autum kod kuće protiv Spartaka, napravio džinovski korak ka opstanku.

Subota:

Radnik - Spartak 3:0

(Milovanović 34, Radović 61, Trifunović 74)

Borac - Čukarički 0:1 

(Ožegović 54)

Novi Pazar - Rad 3:0 ​

(Marković 43. penal, 50, Ignjatović 85)

Nedelja:

Metalac - OFK Bačka (17) 

TABELA: Čukarički 23, Spartak 22, Radnik 19, Rad 18, Bačka 17, Metalac 14, Novi Pazar 13, Borac 12.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.