SUPERLIGA ODLUČILA: Poznat termin ODLOŽENOG meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 19:32

SUPERLIGA ODLUČILA: Poznat termin ODLOŽENOG meča

Radnički Niš-Metalac.

Zajednica superligaša, donela je odluku, o novom terminu odigravanja utakmice Radnički Niš – Metalac Gornji Milanovac. Meč će se odigrati u četvrtak od 16:30.

Meč je, prvobitno odložen, na zahtev Nišlija, zbog bolesnih igrača. Radnički trenutno, zauzima devetu poziciju, dok je Metalac, dva mesta ispod.

Radnički se nalazi na poziciji broj 9, dok je ekipa iz Gornjeg Milanovca na 11. mestu.

U prošlosezonskim duelima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nišlije su bile uspešnije. Na Čairu je bilo 3:1. Dok je u Milanovcu došlo do podele bodova 1:1.

Dva najbogatija kluba na svetu, PSŽ i Mančester Siti, sastaće se večeras (21.00) u Parizu. Iako domaćin ima Mesija, Nejmara, Mbapea… Siti je favorit - kvota na dvojku je 2,50, na keca 2,95, na iks 3,50, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.