SUPERLIGA: Napredak preokretom savladao Voždovac

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 21:40

SUPERLIGA: Napredak preokretom savladao Voždovac

Melunović dvostruki strelac.

Fudbaleri Napretka savladali su u Kruševcu, na stadionu pod Bagdalom Voždovac sa 3:1 (1:1) u prvoj utakmici 17. kola Superlige Srbije i tako došli do druge pobede u prethodna tri meča.

Nije sve počelo najbolje za Kruševljane pošto su gosti poveli u 18. minut golom Miloša Pantovića koji je iskoristio nesmotrenost odbrane Napretka. Ipak, 12 minuta kasnije golma Voždovca Preković nije dobro procenio let lopte što je iskoristio Jovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marinković da izjednači, a nerešeno je bilo i na velikom odmoru.

U drugom poluvremenu je Napredak uspeo da stigne do potpunog preokreta zahvaljujući Alenu Melunoviću koji je prvo u 81. minutu iskoristio jedanaesterac za vođstvo od 2:1, da bi konačan rezultat postavio u sudijskoj nadoknadi vremena za konačlnih 3:1.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.