SUPERLIGA: Napredak bolji, Kinez doneo izjednačenje Radničkom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 22:48

SUPERLIGA: Napredak bolji, Kinez doneo izjednačenje Radničkom! (VIDEO)

27. kolo prvenstva Srbije.

U poslednjem meču današnjeg programa Superlige Srbije, Napredak iz Kruševca i Radnički iz Niša odigrali su nerešeno 1:1 (0:0).

Jedini pogodak za domaćina na meču postigao je Nenad Gavrić, bivši fudbaler Crvene zvezde. Možda i najbolji akter ovog meča, konstantno je pretio Borivoju Ristiću, sve do 65. minuta meča. Tada je odbrana gostiju konačno kapitulirala.

Napredak je sve imao u svojim rukama, a onda je Kinez Runze Hao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << debitant u dresu Radničkog, u četvrtom minutu sudijske nadoknade odneo bod za Niš. Štoper sa Dalekog istoka je bio je najsmireniji u kaznenom prostoru Kruševljana, pa se na debiju upisao u strelce i osvojio bod za svoj tim.

Napredak je sa ovim bodom ukupno osvojio 27. i trenutno su na 12. mestu. Radnički iz Niša je 6. sa 43 boda i malim šansama da kroz prventsvo izbore "izlazak" u Evropu. Meraklije će se sada usmeriti na Kup Srbije i utakmicu sa Čukaričkim.

PETAK:

Inđija – Spartak 1:2

(Jovanović 7 - Nikolić 10, Marčić 70)

Vojvodina – Čukarički 1:1

(Bojić 13 - Tedić 76)

Rad - Crvena zvezda 0:5

(Ivanić 24, Babić 30, Vukanović 36, Degenek 57, Vukanović 82)

Danas:

Radnik – Proleter 1:1

(Stamenković 76 - Babić 46)

Partizan – Mladost (17.30)

(Marković 12, Asano 19, Sadik 62 (p), Stevanović 70 - Odita 23)

Napredak – Radnički (19.30)

(Gavrić 65 - Hao 90+4)

Nedelja:

TSC – Javor (17.30)

Mačva – Voždovac (19.30)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.