SUPERLIGA: Metalac izvukao bod protiv Čukaričkog

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 21:21

SUPERLIGA: Metalac izvukao bod protiv Čukaričkog

Brđani nisu krunisali bolju igru u drugom poluvremenu.

Fudbalri Metalca uspeli su u Gornjem Milanovcu da se odupru Čukaričkom i osvoje bod pošto je drugi meč dana u šestom kolu Superlige Srbije završen 0:0. Obema ekipama je ovo bio drugi remi u sezoni.

U prvom poluvremenu su oba tima imala po nekoliko prilika, ali su mrže mirovale u Gornjem Milanovcu pa se na poluvreme otišlo rezultatom 0:0.

U drugih 45 minuta je Metalac bio znatno obazriviji pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo jasno da je domaćin zadovoljan bodom, dok je Čukarički neuspešno pokušavao da dođe do sva tri boda, ali je goma Metalca, Puletić bio na visini zadatka.

SUPERLIGA SRBIJE, 6. kolo

Petak

Inđija - Javor 3:2 (1:0)

(Aleksić 8, Dimitrov 56. iz penala, Bastajić 82 - Luković 67, Jevtić 75)

Metalac - Čukarički 0:0 (0:0)

Subota

Rad - Napredak (17)

Bačka - Voždovac (19.30)

Novi Pazar - Radnik (19.30)

Radnički - Proleter (19.30)

Zlatibor - Mladost (19.30)

Nedelja

Vojvodina - Partizan (18.45)

Mačva - Spartak (20)

Crvena zvezda - TSC (21)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.