SUPER MARIO STIŽE U KOMŠILUK: Baloteli potpisuje za šesti klub za pet godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 09:28

SUPER MARIO STIŽE U KOMŠILUK: Baloteli potpisuje za šesti klub za pet godina!

Nikako da se skrasi...

Mario Baloteli traži novi klub i to šesti u poslednjih pet godina. Italijan je ove sezone u Sionu, prethodno je igrao za Adanu koju je napustio posle sukoba sa Montelom.

Ova sezona u Švajcarskoj je obeležena povredama, dobio je kapitensku traku, ali je dao samo jedan gol od novembra.

Iako ima ugovor na još godinu dana, Super Mario će izgleda napustiti Švajcarsku. Prema informacijama rumunskih medija kontroverzni Italijan je meta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rapida iz Bukurešta, rumunskog prvoligaša. On je tražio milion evra za potpis, plus platu, što navodno nije problem za naše susede.

Na klupi Rapida je Adrijan Mutu, legenda rumunskog fudbala, trenutno su šesti na tabeli. Najpoznatiji igrači u timu su kapiten Sapunaru, bivši reprezentativac Rumunije i hrvatski napadač Dugandžić koji je ranije igrao za Osijek i šampionski Kluž.

Rumunija će, ako dogovor bude realizovan biti posle rodne Italije, Engleske, Francuske, Turske i Švajcarske biti šesta zemlja u kojoj Baloteli igra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.