Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPER LIGA: Bez pobednika na ‘Karađorđu’ u zanimljivom susretu Vojvodine i Radničkog (VIDEO)

Fudbaleri Vojvodine i niškog Radničkog remizirali su u Novom Sadu, u premijernoj utakmici 14. kola Super lige Srbije, rezultatom 1:1 (0:0).

Bliži pobedi u ovoj utakmici bili su Novosađani koji su u ovom susretu nekako pokazali više želje za pobedom, čak prvi i došli do vođstva, ali su na kraju morali da se zadovolje bodom.
Najbitniji detalji na ovom meču dogodili su se sredinom drugog pluvremena, kada su u periodu od četiri minuta, postignuta oba gla a prva je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << do vođstva došla Vojvodina i to preko Jovančića.
Igrao se 70. minut utakmice kada je Diušan Jovančić prihvatio jednu loptu na ivici kaznenog prostora, a zatim veoma odmerenim i preciznim udarcem pogodio donji desni ugao gola Krznarića za vođstvo domaćina.

Izvor:Youtube/Team Stream Serbia
Ipak ta radost Novosađana nije dugo potrajala, pošto je Radnički već praktično u sledećem npadu došao do poravnanja i to iz slobodng udarca.
Tekao je 74. minut kada je Milan Pavkov namestio jednu loptu na dvadesetak metara od gola rivala, a njeegov topovski udarac nakon toga bio je nezaustavljiv za golmana Vojvodine, koji je u toj situaciji možda i loše postavio živi zid.

Na kraju ovim remijem ipak zadovoljniji mogu biti Nišlije, pošto je domaćin tokom prvog dela pokazao dosta bolju igru i propustio lepu štansu da još tada stekne lepu rezultatsku prednost. Ipak golman gostiju Nemanja Krznarić je na ovom meču pokazao da će biti veliko pojačanje za Radnički i praktično sačuvao svoj tim.

Standings provided by Sofascore LiveScore

The post SUPER LIGA: Bez pobednika na ‘Karađorđu’ u zanimljivom susretu Vojvodine i Radničkog (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi na 'Karađorđu', Vojvodina propustila šansu

Izvor: B92, 20.Okt.2017

Fudbaleri Vojvodine i niškog Radničkog odigrali su nerešeno 1:1 u utakmici kojom je otvoreno 14. kolo Superlige Srbije...Na stadionu ’Karađorđe’ domaćin je ekspresno ispustio stečenu prednost i propustio da na drugom mestu pretekne Partizan, barem do meča ’crno-belih’ sa Bačkom...Vojvodina...

Nastavak na B92...

Vojvodina bolja, ali je Pavkov spasio Radnički! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017

Ekipa Vojvodine je bila bolji rival od Radničkog iz Niša, ali nije uspela da upiše tri boda danas na "Karađorđu"...U okviru derbija 14. kola domaće Super lige, ekipe Vojvodine i Radničkog iz Niša su remizirale na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu...Vojvodina je bila bolji rival u prvom poluvremenu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.