SUPERLIGA SRBIJE: TSC rutinski do pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 17:18

SUPERLIGA SRBIJE: TSC rutinski do pobede

Meč 25. kola.

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole pobedili su na svom stadionu ekipu lučanske Mladosti sa 4:1 (1:0) u 25. kolu Super lige Srbije.

Poveli su golom Aleksandra Ćirkovića već u 2. minutu. Do drugog pogotka se čekalo mnogo. Tek u 58, minutu je Miloš Pantović duplirao prednost, a samo devet minuta kasnije je Ćirković postigao drugi gol. Saša Jovanović je podigao prednost na 4:0, ali su gosti preko mladog Marka Veličkovića (19) uspeli da ublaže poraz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mladost je tako završili svoju seriju dobrih rezultata. Nisu izgubili u prvih pet duela, primili su samo jedan gol i to iz penala u Novom Sadu.

SUPERLIGA 25, KOLO

Utorak:

TSC - Mladost 4:1 (1:0)

(Ćirković 2, 67, Pantović 58, Jovanović 71. – Veličković 74.)

Čukarički - Spartak (16)

Novi Pazar - Voždovac (16)

Javor - Radnik (18)

IMT - Vojvodina (20)

Sreda:

Radnički 1923 - Železničar (14)

Partizan - Napredak (16.55)

Radnički Niš - Crvena zvezda (19)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi kiks Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 12.Mar.2024

Fudbaleri domaćeg Novog Pazara i Voždovca odigrali su danas nerešeno 2:2, u meču 25. kola Super lige Srbije. Domaćin je poveo pogotkom Sejdube Sume u 13. minutu, da bi izjednačenje gostima doneo Rodrigo Vilka devet minuta kasnije. Novu prednost izabranicima Igora Matića doneo je Suma u...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.