STVARNO URNEBESNO: Fanovi UFC-a umiru od smeha zbog poteza Herba Dina, pala poređenja sa čuvenim glumcem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 21:26

STVARNO URNEBESNO: Fanovi UFC-a umiru od smeha zbog poteza Herba Dina, pala poređenja sa čuvenim glumcem (VIDEO)

Vrlo zanimljivo.

Težak poraz pretrpeo je Dastin Poarje proteklog vikenda na UFC 291 priredbi. U borbi za "BMF" titulu, Poarje je završio nokautiran početkom druge runde, a desnim "high kickom" nokautirao ga je Džastin Getje.

Prva runda nije loše prošla za Dastina Poarjea. Getje nešto bolje izgledao u uvodnim minutama, ali kako je runda odmicala, Poarjeov tehnički prefinjeni boks sve je više dolazio do izražaja.

Naraslo je samopouzdanje Dastina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poarjea krajem prve runde, ali sve se završilo jednim preciznim "high kickom" od strane Getjea. Džastin je inače poznat po ubojitim "low kickovima" kojima je naudio gotovo svim svojim dosadašnjim protivnicima, ali ovaj put je iznenadio "high kickovima" i postao novi nosilac "BMF" titule.

Iako se radilo o brutalnom nokautu, jedan detalj vezan za sami nokaut nasmejao je brojne MMA fanove. Radi se o reakciji sudije Herba Dina, tačnije o načinu na koji je zaustavio Getjea u namjeri da plasira još nekoliko udaraca. Bacio se Herb Din na Dastina Poarjea u kečerskom stilu, a ESPN je taj trenutak podelio na svojim društvenim mrežama i privukli su mnoštvo komentara.

A post shared by ESPN MMA (@espnmma)

Među onima koji su ostavili komentar na taj video našao se i nokautirani Dastin Poarje. "Dijamant" je Herbov potez uporedio sa zaštitnim znakom Dvejna "The Rocka" Džonsona.

- Herb Din pogodio me "People‘s elbow-om" - napisao je Poarje, a "People‘s elbow" jedan je od poteza koji je obeležio WWE karijeru "The Rocka".

Neki su se našalili kako je Herb Din svojim potezom čak i probudio nokautiranog Poarjea, ali na kraju krajeva, Din je dao sve od sebe da zaštiti borca od dodatnih udaraca i teže štete.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Aješa Kari, supruga Stefa Karija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.