STVARA NOVA ISKUSTVA: Ivana otkrila novi, skriveni talenat, fanovi oduševljeni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STVARA NOVA ISKUSTVA: Ivana otkrila novi, skriveni talenat, fanovi oduševljeni (FOTO)

Srpska atletičarka provela nezaboravan dan.

Najbolja naša atletičarka Ivana Španović odmara se na Maldivima, gde je pokazala da je osim u skoku u dalj uspešna i u pecanju. Aktuelna prvakinja sveta sa dvoranskog prvenstva u Birmingemu, na Instragramu je objavila fotografiju na kojoj upecala ribu.

TI HOĆEŠ DA BUDEŠ NA SLICI SA MNOM: Ana objavila HIT fotku, pa pomenula Bastijana (FOTO)

NE MOŽE PROVOKATIVNIJE: Srpski reprezentativac slikao svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojku GOLU u krevetu. Instagram se usijao (FOTO)

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Apr 24, 2018 at 3:44am PDT

- Uvek pokušavam da stvorim nova iskustva, koja su zabavna. Veliko hvala mojim prijateljima Almas, Mazin, Donbe, Ajabe i Vedi, za još jedan nezaboravni dan zajedno - napisala je Španovićeva uz zanimljive fotografije, na kojima je čak i poljubila ulov.

Boravak na Maldivima nije samo za odmor, već će Ivana i trenirati za predstojeće izazove, a prvi će biti na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu 10. juna.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.