STRAVIČNO: Upucan sportski šampion - metak PRAVO u GRUDI! Pre toga je UDARIO napadača

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 19:59

STRAVIČNO: Upucan sportski šampion - metak PRAVO u GRUDI! Pre toga je UDARIO napadača

Mučki...

MMA borac iz Argentine Bruno Kaneti, šampion u "pero" kategoriji "Combate Americas", upucan je na periferiji Buenos Ajresa. On je pogođen sa dva metka, a njegov brat Gvido je otkrio detalje.

- Rekao mi je: "Pucali su na mene dva puta". Ali bio je u redu. Metak mu je prošao kroz jaknu i majicu i zaglavio se u grudima. Imao je sreću da nijedan metak nije ušao u meko područje i pogodio organe - rekao je Gvido Kaneti.

MMA star Canetti shot in >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << chest during robbery as he fights off two armed thugs https://t.co/fdwo3Ymeyj

— Sun Sport (@SunSport) June 2, 2020

Brunu su inače prišla dva razbojnika koji su hteli da mu ukradu motor. Dok je tražio ključeve, jedan napadač je postao nervozan i upucao ga iz pištolja. Kaneti je inače pre toga udario jednog od njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.