STRAVIČNO: Da se NAJEŽIŠ od horora - PUKLA mu je noga! Protivnik u čudu, UHVATIO se za glavu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 11:04

STRAVIČNO: Da se NAJEŽIŠ od horora - PUKLA mu je noga! Protivnik u čudu, UHVATIO se za glavu (VIDEO)

Užasavajući prizor.

Borilački svet ostao je u šoku, posle užasne povrede Krisa Vajdmana tokom meča sa Juraja Holom!

Finale Liga kupa Engleske donosi nam danas (17.30) okršaj Mančester Sitija i Totenhema, gde su Građani veliki favoriti - kvota na keca je 1,55, na dvojku čak 6,25, a na GG3+ 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem.

Okršaj je prekinut već u prvoj rundi, jer Vajdman nije mogao da nastavi borbu. Kris >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je želeo da udarcem u noge da poremeti rivala, ali je taj udarac blokiran, a onda se čuo prasak.

Noga mu je bukvalno pukla, dok se nesrećni borac samo srušio. Hol se uhvatio za glavu od šoka, ne verujući šta se desilo. Sudija je odmah prekinuo meč.

❌ VIEWER DISCRETION ADVISED ❌

UFC fighter Chris Weidman suffered one of the worst leg injuries I have ever seen in a sports setting. Hoping all is well and for a speedy recovery.

pic.twitter.com/7E7C6oB3Cf

— The Injury Guy (@thatinjuryguy) April 25, 2021

Odmah je stigla i medicinska služba, pa su Krisa Vajdmana na nosilima izneli iz arene. Iako je pobedio, Uraja Hol je bio vidno razočaran, a neposredno posle odluke sudija, poželeo je brz oporavak rivalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.