STRAŠAN UDARAC ZA PARIŽANE: Bez NAJBOLJEG na Mančester Siti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 14:39

STRAŠAN UDARAC ZA PARIŽANE: Bez NAJBOLJEG na Mančester Siti!

Težak period pred Svecima.

Po mnogima najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi mogao bi da propusti i narednu utakmicu Pari sen Žermena, zbog problema sa povredom.

Argentinac nije bio u konkurenciji ni za meč sa Mecom u sredu, koji su Sveci dobili sa 2:1 u poslednjim sekundama, pa bi mogao da propusti i naredni duel na Parku Prinčeva (subota, 21) protiv Monpeljea.

🇫🇷 PSG descartó a Lionel Messi para el próximo partido y encendió las alarmas de >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cara al duelo ante Manchester City

El club de París informó que el argentino retomó los entrenamientos hoy pero recién el domingo habrá nueva información sobre su salud pic.twitter.com/q13VQ5hFea

— MCN Noticias (@mcn24H) September 24, 2021

Podsetimo, bivši kapiten Barselone je povredio koleno u meču sa Lionom, kada je ljut napustio teren zbog odluke Pelegrina da ga zameni, i od tada se još uvek nije vratio u trenažni proces.

Franucski mediji prenose da su igrači Pari Sen Žermena došli u trening centar, da Maurisio Poketino ima zakazanu konferenciju za medije u popodnevnim časovima i da će tada govoriti o zdravstvenom stanju Mesija.

Navodi se da postoji briga oko Leove povrede i da alarm nije upaljen, ali da ih čeka važan meč u Ligi šampiona koji će u utorak igrati protiv Mančester Sitija, pa postoji bojazan da omaleni Gaučos neće igrati ni u derbiju 2. kola najelitnijeg klupskog takmičenja.

Počinje ABA liga - Zvezda brani tron, silno se pojačala preko leta, a na premijeri večeras (20.30) u Pioniru ne bi smela da ima većih problema sa Splitom. To govore i margine - pobeda domaćina s više od 19,5 poena razlike nosi kvotu 1,85Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Split.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.