STRANI MEDIJI PIŠU: Partizan u Rumuniji našao veliko POJAČANJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRANI MEDIJI PIŠU: Partizan u Rumuniji našao veliko POJAČANJE! (VIDEO)

Crno-beli krenuli u akciju.

Partizan je krenuo u napad na Ibrahima Tandia! Krilni napadač rumunskog Sepsija želja je srpskog vicešampiona. Klub iz Humske stavio je na listu želja olimpijskog reprezentativca Malija, rođenog 12. jula, pre 25 godina u Francuskoj.

VELIKI HENDIKEP ZA SEVILJU: Ofanzivac polomio nogu na treningu (FOTO)

NE POMAŽE NI DABL-DABL: Srbin IZNENADIO Jokića! Bogdan IZDOMINIRAO! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bobi gledao OSVETU Grifina (FOTO)

MIROSAVLJEVIĆ: Nećemo da gomilamo igrače, pozivi u reprezentaciju plus za klub

U Humskoj, kako "Žurnal" prenosi, i dalje nema zvanične potvrde ove informacije, mada Rumuni uveliko pišu da se Partizan odavno raspituje za usluge Tandije, koji je u Francuskoj prošao tri ranga takmičenja, u dresovima Kaena i Tura.

Pre dve godine stigao je u Rumuniju i postao važan igrač u timu Sepsija, golovima i asistencijama brzo je poneo epitet prve violine. Od starta sezone odigrao je 20 utakica i na terenu proveo 1.746 minuta, uz osam postignutih golova.

U Partizanu su prepoznali njegovu tehniku i brzinu. Ako se tome doda da je igrao za reprezentaciju Malija na Svetskom prvenstvu za igrače do 23 godine, u Tulonu 2016. može se reći da iza njega ima uzoran fudbalski dosije.

Ugovor sa Sepsijem ističe mu u junu, što je još jedna povoljna okolnost da Parni valjak krene u akciju. Vrednost Ibrahima Tandeija na tržištu procenjena je na 900.000 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Elena Enake, supruga Partizanovog fudbalera Gabrijela Enakea

#whenyoufeelperfect#leopard#beach#sun#love#alltogether#perfect#together#TogetherEna @gabriel.enache @secretpassion.ro ❤️

A post shared by TogetherEna (@enalenaena) on Dec 31, 2018 at 4:17am PST

30!🌸#today#bday#implinita#fericita#iubita#mamicăadoiîngerași#DumnezeueBun#sufletbun#unbarbatcaremaiubeste#unbarbatpecareîliubescnebunește#fiecareziespecialadatoritalui#datoritațiesuntceeacesunt#GE#vaiubesc#nuexistacuvinte#decat#Multumesc @gabriel.enache ♥️♥️

A post shared by TogetherEna (@enalenaena) on Apr 19, 2018 at 2:50am PDT

#happy21weeks#together#togetherEna#Love❤️🎈🙃

A post shared by TogetherEna (@enalenaena) on May 28, 2017 at 9:43am PDT

#ReplicaVedetelor #justred

A post shared by TogetherEna (@enalenaena) on Jun 24, 2016 at 5:05am PDT

#justred

A post shared by TogetherEna (@enalenaena) on May 10, 2016 at 4:02am PDT

A post shared by TogetherEna (@enalenaena) on Feb 21, 2016 at 1:33am PST

A post shared by TogetherEna (@enalenaena) on Jan 16, 2016 at 9:25am PST

Morning💋onebeautifulday

A post shared by TogetherEna (@enalenaena) on Jun 4, 2015 at 11:04pm PDT

GN#playboy#summer#soooon#🙈

A post shared by TogetherEna (@enalenaena) on May 4, 2015 at 12:37pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji u regionu najavljuju transfer, ima li Partizan ''milionče'' za Pogbinog drugara? (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2019

Njegov fudbalski put do sada nije bio impresivan, ali polako se vraća na pravi put, uz savete Pola Pogbe...Iako se u Humskoj još ništa konkretno ne dešava, ovog vikenda i domaći i rumunski mediji počeli su da sve opširnije pišu o mogućem dolasku 25-godišnjeg veziste Ibrahima Tandije u Partizan,...

Nastavak na Sportske.net...

Partizan pojačanje traži u Rumuniji

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2019

Na meti crno-belih je Ibrahima Tandija, krilni napadač rumunskog prvoligaša Sepsija...Tandija je nekadašnja velika nada afričkog fudbala, vunderkind iz Malija čije su igre pratili Čelsi i Liverpul. U poslednjih pola godine je pružio svoj maksimum u dresu Sepsija, (20 utakmica, osam golova) i ponovo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.