STRAHOVIT URLIK I IZLIV EMOCIJA: Nije viđeno u prenosu - evo ŠTA je Borjan uradio na CENTRU terena posle meča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 22:40

STRAHOVIT URLIK I IZLIV EMOCIJA: Nije viđeno u prenosu - evo ŠTA je Borjan uradio na CENTRU terena posle meča (VIDEO)

Veliki uspeh...

Kada je saopšten sastav grupe "L" u Ligi Evrope, iz Crvene zvezde su odmah poručili da se bore za prolaz u sledeći krug.

Možda je zvučalo preambiciozno, ali su crveno-beli pokazali da to zapravo nije tako. Klub sa Marakane je danas bio čak i u situaciji da se bori i za prvo mesto u grupi, ali je nakon remija sa Hofenhajmom (0:0) ipak obezbedila evropsko proleće.

Igrači su posle utakmice na centru igrališta proslavili prolaz dalje. Usred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << špalira je bio kapiten Milan Borjan koji je održao govor i za kraj se iz njegovog grla oteo strahovit urlik i izliv emocija.

- Iz-nad sve-ga Zve-zda - uzviknuo je Borjan. Da uplaši i naredne protivnike...

Pogledajte taj momenat na 00:39 sledećeg snimka:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.