STOPAMA SLAVIŠE JOKANOVIĆA: Srbin preuzima Votford (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2020, 18:04

STOPAMA SLAVIŠE JOKANOVIĆA: Srbin preuzima Votford (FOTO)

Votford cilja elitu.

Votford nije uspeo da zadrži status u Premijer ligi, a uprava „stršljenova“ želi da se već naredne godine vrati u društvo najboljih u Engleskoj.

Klub iz Hertfordšira je u potrazi za novim menadžerom, a pominjalo se čak da bi Slaviša Jokanović, koji je svojevremeno uveo Votford u Premijer ligu, mogao da bude glavni kandidat za upražnjeno mesto.

Međutim, prema poslednjim informacijama sa Ostrva, uprava Votforda se sprema da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << započne razgovore sa drugim srpskim trenerom. U pitanju je Vladimir Ivić, koji je završio misiju u Makabiju iz Tel Aviva, sa kojim je osvojio dve uzastopne titule šampiona Izraela.

Ivić ima 43 godine, a prethodno je sa PAOK-om stigao do trofeja u Kupu Grčke. Pominjalo se kako su solunski crno-beli zainteresovani da ponovo sarađuju sa srpskim trenerom.

Tokom igračke karijere nastupao je za zrenjaninski Proleter, Partizan, Borusiju iz Menhengladbaha, AEK, Aris i PAOK.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.