STOPAMA ĆAVIJA SIMONSA: Barsin klinac u PSŽ-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 21:55

STOPAMA ĆAVIJA SIMONSA: Barsin klinac u PSŽ-u

Sve je potvrđeno.

Doskorašnji golman Barselone Arnau Tenas novo je pojačanje Pari Sen Žermena.

Tim iz grada Svetlosti je i zvanično potvrdio da je 20-godišnji čuvar mreže stigao u klub, a oglasio se i Tenas.

- Veoma sam srećan što sam se pridružio ovom velikom klubu i što sam deo golmanske porodice Pari Sen Žermena - izjavio je na predstavljanju.

Arnau je rođen u maju 2001. godine i već 2010. godine je počeo da trenira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u mlađim kategorijama Barselone i odlučio se da krene stopama Ćavija Simonsa koji je pre nekoliko godina upravo iz Katalonije otišao u PSŽ.

Le Paris Saint-Germain est heureux d’annoncer la signature d’Arnau Tenas. Le gardien de but de 22 ans s’est engagé jusqu’en 2026 avec le Club. 🔴🔵#WelcomeTenas

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) July 30, 2023

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Donaruma dobio konkurenciju: Barselonin đak u PSŽ-u

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Jul.2023, 10:14

Arnau Tenas potpisao je trogodišnji ugovor sa Parižanima Doskorašnji golman Barselone Arnau Tenas potpisao je trogodišnji ugovor sa PSŽ-om, objavio je klub iz Grada svetlosti na svom zvaničnom Tviter nalogu. Ovaj 22-godišnji čuvar mreže fudbalom je počeo da se bavi u Barseloni 2010. godine....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.