STONOTENISERI SRBIJE U ŠUMICAMA PROTIV HRVATSKE

Izvor: Kurir, 01.Mar.2011, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STONOTENISERI SRBIJE U ŠUMICAMA PROTIV HRVATSKE

BEOGRAD - Bez obzira što Hrvatska vodi u Evropskoj ligi za stonotenisere i što je obezbedila plasman u polufinale, Srbija, koja je četvrta, ima mnogo motiva da pobedi u meču poslednjeg kola 1. marta u 18 časova u dvorani u Šumicama.

- Uvek je lepo da se liga završi pobedom- rekao je Aleksandar Karakašević na konferenciji za novinare u restoranu “Kalemegdanska terasa”

- Od jeseni ove godine to takmičenje dobija potpuno drugu dimenziju i težinu, biće
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
kvalifikaciono za plasman na šampionat Ervope 2012. Plasiraće se samo 12 najboljih selekcija. Nama je bitno da pripremimo reprezentaciju i za ovogodišnji šampionat Evrope i da iz duge grupe pređemo u prvu.Mislim da nam je, po kvalitetu, tamo i mesto- poručio je Karakašević

On je prošle sedmice igrao na Pro-turu u Nemačkoj i nije siguran da li će igrati u Šumicama singlove i ističe da će o tome će odlučiti selektor Boris Vukelić, koji na raspolaganju ima još Marka Jeftovića, Žolta Petea i Bojana Crepulju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.