Izvor: HotSport.rs, 05.Mar.2024, 21:50

STOJKOVIĆ NADMUDRIO MILOŠEVIĆA: Savo je hteo da ‘vrbuje’ supertalentovanog fudbalera za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali je Piksi reagovao na vreme!

Da li je to pravi razlog poziva u A selekciju? Mnoge je iznenadila činjenica da je Dragan Stojković Piksi odlučio da uvrsti Sameda Baždara na širi spisak nacionalnog tima Srbije. Istina, Samed igra odlično ovog proleća, ali niko nije očekivao da se nađe rame uz rame sa Mitrovićem, Tadićem i ostalim reprezentativcima. Kako saznaje Telegraf, ... Read more
The post STOJKOVIĆ NADMUDRIO MILOŠEVIĆA: Savo je hteo da ‘vrbuje’ supertalentovanog fudbalera za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali je Piksi reagovao na vreme! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.