STOJKOVIĆ: Lako ćemo pobedi Švajcarce ako budu bile mirne glave

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 10:57

STOJKOVIĆ: Lako ćemo pobedi Švajcarce ako budu bile mirne glave

Prekaljeni golman veruje u Orlove.

- Imamo poklon od Boga, jer da nam je neko uoči Mundijala ponudio da nas pobeda protiv Švajcarske šalje u nokaut fazu, svi bismo prihvatili - izjavio je nekadašnji prvi golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković.

Stojković je pre četiri godine bio akter meča protiv Švajcaraca u Rusiji i kako kaže, sa mnogo optimizma očekuje "revanš" u Kataru i uveren je u pobedu. - Moja poruka momcima je da gledaju na tu utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i na svaku drugu. Nikako da ne razmišljaju o onome što je bilo prošli put, ne sme da se pređe ta linija - rekao je Stojković Tanjugu.

Stojković je čuvar mreže sa najviše nastupa u istoriji državnog tima, ukupno 84, a bio je član reprezentacije na tri Svetska prvenstva - u Nemačkoj 2006, Južnoj Africi 2010 i Rusiji 2018. godine.

- Ako budu igrali kao što znaju, mirne glave kao u kvalifikacijama siguran sam da ćemo lako pobediti - ističe 39-godišnji nekadašnji golman Crvene zvezde i Partizana, koji privodi karijeru kraju u Saudijskoj Arabiji.

Prema njegovim rečima, siguran je da će "informacije koje objavljuju pojedini mediji samo dodatno motivisati ekipu".

- Ubeđen sam da će ih ove gluposti što izlaze osnažiti da pokažu još veće zajedništvo i da će da budu pravi kad je najpotrebnije - istakao je Stojković.

Utakmica između Srbije i Švajcarske igra se u petak od 20 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.