STIŽU MILIONI NA MARAKANU: Terzić na službenom putu, Boaći pred transferom karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽU MILIONI NA MARAKANU: Terzić na službenom putu, Boaći pred transferom karijere

Dogovor je vrlo blizu.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pregovarao je prethodnih dana u Londonu sa čelnicima Vest Bromvič Albiona i Hadersfilda oko prelaska Ričmonda Boaćija u Premijer ligu. U Crvenoj zvezdi su zadovoljni prvom rundom pregovora, pa se nastavak i finalizacija posla očekuje u narednim danima. Kako se nezvanično saznaje, VBA i Hadersfild su spremni da plate za golgetera Crvene zvezde šest miliona evra!

OLAKŠANJE NA MARAKANI: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Supertalentovani fudbaler ostaje u Zvezdi! (FOTO)

U ZVEZDI NE ZNAJU ŠTA DA RADE: Kanga odbio i Turke

West Brom close to signing Ghana forward Richmond Boakye Yiadom pic.twitter.com/n8kQlBBab4

— Jonas Quabena (@kobbyskary) January 18, 2018

Fudbaler iz Gane je odličnim igrama u Ligi Evrope i Superligi Srbije zaintrigirao interesovanje nekoliko klubova, među kojima su i Čelsi, Bešiktaš, Ren, Šangaj i mnogi drugi, ali u ovom trenutku blizu je toga da karijeru nastavi na Ostrvu.

Interesantno je da su čelnici VBA priznali crveno-belima da im je prvi pik - Aleksandar Mitrović. Međutim, za njega Njukasl traži 14 miliona evra, što VBA nema nameru da plati, pa im je druga opcija igrač crveno-belih.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.