STIŽU CENTARFOR I LEVI BEK: Mitar Mrkela odgovorio na pitanje koje zanima sve Zvezdaše

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 10:03

STIŽU CENTARFOR I LEVI BEK: Mitar Mrkela odgovorio na pitanje koje zanima sve Zvezdaše

Crveno-beli kreću na pripreme u Austriju.

Fudbaleri Crvene zvezde upalili su motore i danas poleću za Austriju gde će obaviti najvažniji deo priprema za predostojeću sezonu. Crveno-beli žele da odbrane "duplu krunu", ali da se za razliku od prošle godine, ove plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.

Na pripreme u Austriju Dejan Stanković vodi 28 igrača:

Pre polaska za Austriju, gde će  boraviti do 9. jula i odigrati četiri kontrolne utakmice, fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpskog šapiona okupili su se na stadionu "Rajko Mitić". Medijima se najpre obratio sportski direktor Mitar Mrkela koji je odogorio na pitanje koje najviše zanima sve navijače. Ko će od pojačanje najpre doći na Marakanu

- Za sada nema ništa novo, nije nam imperativ dovodjenje. Razgovaramo sa nekoliko igrača na poziciji špica i levog beka. Ne znam koliko je to blizu, nadam se da jeste Nadam se da ćemo pregovore sprovesti uspešno u narednih nedelju dana.

Aleksandar Kolarov?

- On je daleko od Crvene zvezde.

Kakva je situacija sa Nenadom Krstičićem?

- Igrač je AEK-a.

Sa kim se trnutno vode pregovori

- Sa strancima - istakao je Mrkela, ali nije otkrio o kojim igračima se radi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.