STIŽE NOVI RONALDINJO: Sin legendarnog fudbalera potpisao ugovor sa evropskim gigantom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 14:59

STIŽE NOVI RONALDINJO: Sin legendarnog fudbalera potpisao ugovor sa evropskim gigantom (VIDEO)

Predviđaju mu veliku karijeru.
Sin legendarnog fudbalera Ronaldinja, Žoao Mendeš, ima 19 godina i član je Barselone. On je prošlog leta stigao u katalonski klub iz redova Kruzeira i potpisao je ugovor do kraja ove sezone. Prvo je bio na probi, a zatim ju je prošao i postao je član jedne od najjačih ekipa sveta.
Mendešov otac je Ronaldinjo, brazilska i svetska legenda, ali je Žoao izbegavao da ostalima saopšti ko mu je otac, kako bi se sam izborio za mesto u timu. Od 14. godine je igrao u Kruzeiru, zatim je prešao u Barseloninu školu, a sada je dobio ugovor.
Treneri mlađih kategorija ne propuštaju priliku da pohvale Mendeša, ali šef struke A tima Ćavi nije njegov ljubitelj, pa je vrlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.