STIŽE NEMAC: Liverpul dobija novog direktora

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 13:19

STIŽE NEMAC: Liverpul dobija novog direktora

Zameniće Džulijana Vorda.

F0udbalski klub Liverpul saopštio je danas da će Nemac Jorg Šmadtke da bude novi sportski direktor ekipe sa "Enfild rouda".

Šmadtke (59) će na ovoj funkciji da zameni Džulijana Vorda, koji je odlučio da napusti Liverpul. On je četiri godine bio sportski direktor Volfsburga, a početkom ove godine je napustio nemački klub. Tokom dosadašnje karijere obavljao je slične poslove u Hanoveru, Kelnu i Alemaniji Ahen. Šmadtke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa Liverpulom potpisao kratkoročni ugovor, uz mogućnost produženja saradnje, a zvanično će novu funkciju preuzeti prvog juna.

Liverpul je poželeo dobrodošlicu Šmadtkeu i zahvalio se Vordu na 11 godina rada na raznim funkcijama u klubu.

Šmadtke je tokom igračke karijere branio za Fortunu Dizeldorf, Frajburg, Leverkuzen i Borusiju Menhengladbah.

Liverpul je sezonu u Premijer ligi završio na petom mestu na tabeli sa 67 bodova.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.