STIŽE GOLGETER NA MARAKANU: Argentinac rešava sve probleme Dejana Stankovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021, 12:17

STIŽE GOLGETER NA MARAKANU: Argentinac rešava sve probleme Dejana Stankovića

Crveno-beli u potrazi za napadačem.

Muči Crvena zvezda muku sa efikasnošću ove sezon. Pukla je petarda protiv Kairata, posltigli crveno-beli tri gola Spartaka u Subotici, ali na svim ostalim utakmicama škripilo je u napadu sropskog šampiona.

Teško će bez željene realizacije crveno-beli do trofeja u Srbiji, a da ne gvovorimo o šansama na međunarodnoj sceni. Zato su na Marakani rešeni da što pre dovedu igrača koji bi rešio gorući problem trenera Dejana Stankovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Skeniraju se prava rešenja, a kako saznaje MaxBet sport preko posrednika šampionu Srbije je u petak ponuđen Fakundo Fereira. Provereni Argentinac je slobodan, što je važna opcija posle isteka ugovora sa Seltom iz Viga.

Iskusni golgeter je godinama posle Veles Sarsfilda bio oslonac Šahtjora iz Donjecka i učestvovao je u uspesima giganta iz Ukrajine.

Tradicionalno, sezonu u Engleskoj otvara Superkup, odnosno Komjuniti šild, u kojem će se danas (18.15) na Vembliju sastati Mančester Siti i Lester. Biće to dobra prilika da na delu vidimo timove koji su među kandidatima za vrh tabele u predstojećoj sezoni. Kvota na Siti je 2,00, na iks 3,45, a na Lester 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lester.

Branio je boje Espanjola i Benfike, a godinu dana je proveo u Njukaslu. Tokom karijere upisao je 268 utakmica, postigao 104 gola i imao 20 asistencija. Na crveno-belima je da povuku konačan potez, ali će se sačaekati utorak i rasplet posle revanša sa Šerifom u Tiraspolju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.