ŠTIMAC IZNEO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Delije se oduševile i ZAPALILE Tviter (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTIMAC IZNEO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Delije se oduševile i ZAPALILE Tviter (FOTO)

Srpski centar se oglasio na društvenim mrežama.

Pobeda Crvene zvezde protiv Liverpula donela je veliku radost navijačima, među kojima su i sportisti koji su nekad nosili crveno-beli dres bez obzira o kojem se sportu radi. Jedan od onih koji je takođe bio oduševljen fantastičnim trijumfom u utorak je Vladimir Štimac, nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije koji je u dva navrata nosio dres Crvene zvezde.

Da li se sećate Terzićeve izjave iz januara 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine? Pavkov se zagradi, pa glava, pa ga otrese...

OSTAJE ILI ODLAZI? Pavkov progovorio o statusu u Zvezdi (VIDEO)

Štimac, koji važi za velikog ljubimca navijača, oglasio se na društvenim mrežama i našalio se sa ponudom da ga fudbalski klub registruje za meč protiv Pari Sen Žermena kako bi se on pobrinuo za Nejmara. Naravno, njegova ideja našla je na odobravanje njegovih pratilaca i izazvala gomilu komentara.

Molim vas registrujte mene za jednu utakmicu lige sampiona, po mogucnosti neku vazniju i na Marakani. Recimo PSZ, pokazite mi metu recimo nekoga na slovo N🤣..Ima da mu startujem sa dve, ima da leti dva metra od zemlje. Crveni da dobijem a sve drugo ce biti istorija 🔴⚪️🔴⚪️.🤣

— Vladimir Stimac (@stimac15) November 8, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.