ŠTIKLA ZA PAMĆENJE: Jović asistirao, Kazemiro sa DVA KOMADA srušio Sevilju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2020, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTIKLA ZA PAMĆENJE: Jović asistirao, Kazemiro sa DVA KOMADA srušio Sevilju! (VIDEO)

20. kolo španske Primere.

Fudbaleri Real Madrida savladali su Sevilju na "Santijago Bernabeu sa 2:1(0:0) u okviru 20. kola španske Primere. Sve je rešeno u drugom poluvremenu golovima Kazemira, dok je jedini pogodak za Andalužane delo De Jonga.

U prvom delu utakmice Sevilja je bila bolji rival. Gostima je čak poništen i jedan pogodak posle kornera zbog faula u napadu nakon pregledavanja VAR tehnologije.

Kraljevski klub je poveo u 57. minutu a Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio strelac na fenomenalno dodavanje Luke Jovića petom.

Sevilji je izjednačenje doneo De Jong, sedam minuta kasnije, ali je Kazemiro u 69. postavio konačan rezultat, na asistenciju Lukasa Vaskeza.

Četa Zinedina Zidana je sa ova tri boda izbila na čelo La Lige sa 43 boda, dok je Sevilja četvrta sa 35.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.