STIGLE PRVE PROGNOZE: Evo koliko će odsustvovati Aleksa Avramović

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 20:38

STIGLE PRVE PROGNOZE: Evo koliko će odsustvovati Aleksa Avramović

Reprezentatvnom pleju stradao zglob na utakmici protiv Milana.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović ponovo je doživeo tešku povredu, ovoga puta stradao je zglob.

On je zbog toga i napustio utakmicu protiv Olimpije u Evroligi, a odmah nakon meča pojavile su se informacije da je reprezentativac Srbije imao prelom zgloba i da ga očekuje višemesečna pauza.

Sada su stigle nešto optimističnije prognoze koje kažu da bi oporavak mogao da traje šest-sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelja.

Kako saznaje Sport klub, Avramović neće morati da ide na operaciju, pa se u Partizanu nadaju da 30-godišnji moći da se vrati na parket u prvoj polovini februara.

"Crno-beli" očekuju da će moći da pomogne svojim saigračima u završnici Kupa Radivoja Koraća i odlučujućim mečevima u regularnom delu Evrolige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.