STIGLE NOVE INFORMACIJE: Poznato u kakvom se zdravstvenom stanju nalazi Perović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLE NOVE INFORMACIJE: Poznato u kakvom se zdravstvenom stanju nalazi Perović!

Samo je pao na zemlju.

Sraman potez fudbalera Steaue Lusijana Kristee koji je u derbiju Bukurešta bespotrebno udario prvotimca Dinama Slavka Perovića direktno u glavu, mogao je da izazove ozbiljne životne posledice.

Bivši napadač Crvene zvezde izvukao je deblji kraj i momentalno ostao bez svesti, pao na travu i svom snagom udario glavom o podlogu, ceo stadion ostao je u šoku. Pre ulaska na teren obe lekarske ekipe, golman FCSB Kristijan Balgradean pritrčao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u pomoć Peroviću kako bi sprečio da ovaj proguta jezik, a posle dužeg ukazivanja pomoći nekadašnji fudbaler tima sa Marakane sa kragnom oko vrata prebačen je u obližnju bolnicu.

Dan kasnije, Perović se javio novinarima uglednog rumunskog lista "Gazeta" i potvrdio da je s njim sve u redu, da je najgore prošlo, ali da će još neko vreme provesti u bolnici.

- Dobro sam sada, više nisam u opasnosti. Drago mi je da smo pobedili u večitom derbiju. U stalnom sam kontaktu s klupskim doktorima, oni su mi javili konačni rezultat - oglasio se Slavko Perović.

Kako "Gazeta" prenosi, postoji verovatnoća da će Srbin dobiti dozvolu doktora da zaigra već narednog vikenda protiv Gaz Metana. Klupski lekar Dinama Adrijan Motaka naglašava da je Perović je pretrpeo udarac jačine karakteristične za nokaut u boksu ili MMA borbama, što je ekstremno velika sila za ljude koji nisu pripremljeni za takav vid funkcionisanja.

Trener Dinama Florin Prunea sa zadovoljstvom je preneo medijima informaciju o dobrom stanju Slavka Perovića.

- Perović se oseća dobro, nema problema. Još dan ili dva biće pod lekarskom kontrolom jer je pretrpeo veliki šok. Nadam se da će se oporaviti do utakmice naredne sedmice. Tražio sam da Kristei bude dodeljen crveni karton, pošto sam video da je sudija prvo krenuo da mu dodeli žuti karton. Perović je bio obliven krvlju i arbitar je bez razmišljanja odmah morao da pokaže crveni karton - istakao je Prunea za još jedan vodeći rumunski list "Pro Sport".

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa meča Crvena zvezda - Partizan odigranom u "Čairu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.