STIGLA POTVRDA IZ CRVENE ZVEZDE: Veliko pojačanje na Malom Kalemegdanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 11:02

STIGLA POTVRDA IZ CRVENE ZVEZDE: Veliko pojačanje na Malom Kalemegdanu (FOTO)

Potpisao je jednogodišnji ugovor sa klubom.

Crvena zvezda punom parom sprema tim za novu sezonu, a danas je još jedan igrač stigao na Mali Kalemegdan, pošto je novi član Crvene zvezde postao Rokas Gidraitis.

Litvanac je u Beograd stigao iz Baskonije za koju je igrao u prethodne tri sezone, a sa Crvenom zvezdom je potipsao jednogodišnji ugovor.

Litvansko krilo i reprezentativac te zemlje Rokas Gedraitis novo je pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Visok je 201 centimetar i igra na poziciji krila. Imidž pouzdanog evroligaškog igrača i izvanrednog šutera izgradio je odličnim igrama u ekipi Albe kao i Baskoniji.… pic.twitter.com/D8a880af8G

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) July 15, 2023

Gidraitis igra na poziciji krila, a visok je 201 centimetar. Karijeru je počeo u litvanskom Šiauliaju, da bi potom igra za Lijetuvos Ritas, a pre Baskonije igrao je za berlinsku Albu.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.