STIGLA NOVA PONUDA ZA KAPITENA ZVEZDE: Dragovića zove Dejan Stanković!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 14:36

STIGLA NOVA PONUDA ZA KAPITENA ZVEZDE: Dragovića zove Dejan Stanković!

Sve bliži odlasku sa Marakane...

Posle godinu dana je ponovo aktuelan odlazak sa “Marakane”. I izgleda da se zajednička misija bliži kraju, a sve je počelo u leto 2021. godine, kada je sjajni defanzivac postao član crveno-belih.

Jasno je opredeljenje Aleksandra Dragovića da, uz dozvolu kluba, šest meseci pre isteka ugovora napusti Beograd. Imao je mogućnost da produži saradnju, ali je postalo jasno da on želi novi izazov u svojoj karijeri.

Prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana se našao na listi želja Bešiktaša i Lećea, a kako saznaje MaxBet Sport zvanična ponuda je stigla od Ferencvaroša, koji je i ranije pokazao interesovanje za pomenutog fudbalera. Mađari na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem su povukli konkretan korak sa planom da uskoro završe posao.

Loptica je sada u polju čelnika šampiona Srbije i novog šefa stručnog štaba Vladana Milojevića. Sledi konačan stav, a jasno je da odlaskom iskusnog asa potrebno naći naslednika.

Dragović je sa Zvezdom osvojio dve duple krune, ispunio je sportsku ambiciju i naredni korak u finišu karijere treba da mu bude ponovo u Evropi. Šampion Mađarske je uporan, a videćemo hoće li komandovati odbranom ekipe iz Budimpešte, koja na proleće nastavlja takmičenje i u Ligi konferencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.