STIGLA I ZVANIČNA POTVRDA: Zvezda ostala bez igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 19:23

STIGLA I ZVANIČNA POTVRDA: Zvezda ostala bez igrača

Oprostili se emotivnim rečima...

Košarkaš iz GaneBen Bentil, definitivno napušta Crvenu zvezdu. Ono što je i sam košarkaš juče objavio na društvenim mrežama, danas je potvrdio tim sa Malog Kalemegdana. Bentil je i zvanično napustio crveno-bele, s obzirom da mu je na kraju sezone istekao ugovor.

- Krilni centar  Ben Bentil napustio je KK Crvena zvezda sa istekom jednogodišnjeg ugovora. Ben Bentil je u Beogradu ostavio odličan utisak svojim pozitivnim i profesionalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavom na terenu i svlačionici, a sa timom je osvojio dva trofeja u sezoni 2022-2023.

Klub ovom prilikom želi da se zahvali Benu na izuzetnoj profesionalnosti tokom jednogodišnjeg boravka u Beogradu, i poželi mu sve najbolje u nastavku njegove karijere.

Ben, hvala na svemu, i puno sreće! - poručila je Crvena zvezda na klupskom sajtu.

Bentil je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 8,4 poena i 3,8 skokova po meču, dok je u ABA ligi imao učinak od 8,7 poena i 3,2 skoka prosečno po meču.

On je pre Zvezde u Evropi nastupao i za Šalon, Bilbao, Peristeri, Panatinaikos, Bahčešehir i Armani Milano.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.