STIGAO ZVANIČAN POZIV: Višemilionska PONUDA na Zvezdinom stolu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGAO ZVANIČAN POZIV: Višemilionska PONUDA na Zvezdinom stolu!

Crveno-beli odlučuju.

Sjajne odbrane, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni, privukle su veliki broj interesenata za Milana Borjana. Golman Crvene zvezde želja je Al Ahlija iz Saudijske Arabije, a posle Šeika koji su već poslali ponudu za reprezentativca Kanade, u red je stao još jedan klub.

Reč je o Štutgaru, slavni nemački velikan želi čuvara mreže crveno-belih, pa je na Marakanu stigla i zvanična ponuda za novog kapitena. Švabe su krenule u izgradnju temelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe, koja će verovatno od naredne sezone se takmičiti ponovo u Bundesligi. Ekipa trenutno vodi u "Cvajti" i na najboljem su putu da se vrate u elitni rang.

Što se tiče ponude, reč je o cifri nešto malo većoj od 2.000.000 evra i ugovoru na dve i po godine, plus opcija produžetka saradnje na još 12 meseci, uz dobru platu sa bonusima i pojačana primanja po povratku u Bundesligu.

Podsetimo, Borjan je nedavno izjavio da trenutno ne bi odlazio iz Srbije, naročito ne u Saudijsku Arabiju, ali videćemo da li ponuda iz Nemačke donosi nešto novo. Poslednji rok da se stavi tačka na ovu priču je 31. januar, a kanadski reprezentativac ima ugovor sa srpskim šampionom do juna 2022. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda slovenačka hokejašica Andreja Rituper.

Sun kissed 😚☀️🧜‍♀️ #summertime #enjoying 🤩🤗✌️

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 8. Јул 2018. у 5:55 PDT

Friday...bed...and enjoying summer memories ☀️#winter #mood

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 10. Јан 2020. у 8:36 PST

I was made for sea 🧜‍♀️ #vacay #sea #perfect #nature 🌊🐬🦞

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 26. Јул 2019. у 12:03 PDT

I think last hot day this summer...so enjoy it 🧜‍♀️🥤🍦 #summer #summer2019 #hot #tanning #best #time #of #the #year #summer #lover #sun #relax #freetime #body #fitness #bodygoals #training #blonde #majapresets

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 1. Сеп 2019. у 6:16 PDT

More focused on where I am going than who’s not coming. 🧸 #vacay #split #summer #view #morskavila #znjan

Објава коју дели AR10 (@andrejarituper) дана 16. Авг 2019. у 10:52 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.