STIGAO ODGOVOR: Zvezda reagovala na OZBILJNE optužbe za nameštanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGAO ODGOVOR: Zvezda reagovala na OZBILJNE optužbe za nameštanje

Sveci su na "Parku prinčeva" slavili sa 6:1.

Tekst u francuskom listu L Ekip ustalasao je javnost u Srbiji (više pročitajte OVDE), pošto su na račun beogradskih crveno-belih iznete ozbiljne optužbe. Navodno, neimenovani visoki funkcioner kluba iz Ljutice Bogdana uplatio je pet miliona evra da će srpski šampion u Ligi šampiona od Pari Sen Žermena izgubiti sa pet golova razlike.

Ubrzo se oglasio i beogradski klub. Saopštenje prenosimo u celini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Crvena zvezda sa najvećom dozom ljutnje i gnušanja odbacuje današnje pisanje francuskog lista L’Ekip vezano za sumnje u ishod rezultata utakmice Pari Sen Žermen - Crvena zvezda, i umešanosti bilo koga iz Crvene zvezde u eventualne nečasne radnje. Navodi iz tog teksta mogu naneti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba i zato Crvena zvezda insistira i kod UEFA i kod nadležnih istražnih organa u Srbiji i u Francuskoj da ove sumnje istraže do kraja i da se dodje do istine.

Današnje tehnologije i razni drugi mehanizmi su toliko napredovali da je prosto nemoguće da ovaj eventualni slučaj ostane nerazjašnjen. Crvena zvezda očekuje da se do istine o svemu ovome mora doći u sto kraćem roku i da se mora skinuti bilo kakva sumnja o umešanosti bilo kojeg člana našeg kluba u eventualne nečasne radnje - poručili su crveno-beli.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.