STEVAN JOVETIĆ: SAKRIO SAM SUZE

Izvor: Kurir, 26.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEVAN JOVETIĆ: SAKRIO SAM SUZE

Najboljeg igrača Partizana Stevana Jovetića nekoliko minuta pre kraja susreta, kad je napuštao teren, „napao“ je uporni navijač koji mu je tražio dres. Na kraju je kapiten crno-belih morao da popusti, a posle meča osećanja su mu bila pomešana - i sreća i tuga.

- Ne mogu da opišem kako se osećam. Najsrećniji sam čovek na svetu, mada sad ne vidite moje suze. Uspeo sam da ih sakrijem jer sam u isto vreme i izuzetno tužan što napuštam klub u kome sam sve naučio. Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ću jednog dana ponovo obući ovaj dres - rekao je kapiten Partizana, koji prelazi u Fjorentinu.

Strelac pobedničkog gola Lamin Dijara istakao je da mu je drago što je ekipa ovako uspešno završila sezonu.

- Nisam ni znao da sam postigao gol, ali stvarno mi je drago što sam sa 20 pogodaka bio najbolji strelac crno-belih ove sezone. Još je rano pričati da li ću sledeće sezone igrati u Partizanu, ali još me niko nije zvao - rekao je Dijara.

Trener Partizana Slaviša Jokanović u januaru je preuzeo tim od Miroslava Đukića i četiri meseca kasnije doveo ga do duple krune.

- Izuzetno sam zadovoljan pobedom i osvajanjem titule. Ipak, ne želimo da se zadovoljimo ovim jer navijači očekuju od nas još više, plasman u Ligu šampiona - rekao je Jokanović.[ antrfile ]

ŽUKA OSTAJE U PARTIZANU

Brazilac Žuka sijao je od zadovoljstva. Istakao je da mu je ovo prva titula u karijeri i otkrio da ne namerava da napušta Humsku.

- Neizmerno sam srećan. Naježio sam se kad sam video naše navijače kako uleću na teren. O odlasku iz Partizana ne razmišljam. Idem sada na odmor u Brazil, ali vratiću se - rekao je Žuka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.