Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2017, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTETA ŠTO JE TRENING: Prelep dribling i završnica za TV špice fudbalera Lestera (VIDEO)

Da je ovo uradio na zvaničnom meču, Mark Albrajton bi ušao u konkurenciju za gol sezone.
Upitan jednom prilikom da prokomentariše igre krilnog veziste, Klaudio Ranijeri je rekao da „Albrajton oslikava duh Lestera“.
A da u tome, pored fanatične borbenosti, ima i doza lepote, pokazao je sjajni fudbaler na treningu, kada se prvo prelepim driblingom oslobodio čuvara, koji je u neverici odustao od daljeg trka, nakon čega je udarcem spoljnim delom stopala zatresao mrežu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Stvarno je šteta što nije zvaničan meč, ali to nas ne sprečava da uživamo u ovoj majstoriji:

 
The post ŠTETA ŠTO JE TRENING: Prelep dribling i završnica za TV špice fudbalera Lestera (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.